Jump to: Board index » General » Fusion

Markers in Fusion

Learn about 3D compositing, animation, broadcast design and VFX workflows.
  • Author
  • Message
Offline

GalinMcMahon

  • Posts: 239
  • Joined: Sun Sep 29, 2019 10:14 pm
  • Real Name: Galin McMahon

Markers in Fusion

PostSat May 14, 2022 3:31 am

How do you add markers in Fusion? I'm trying to fix issues and it's obnoxious trying to remember which frame I'm referencing as they keep changing. All of the marker options in Fusion are greyed out. Do you have to be clicked in somewhere specific?
Windows 10
i7+-8750 @2.20GHz
32GB optane RAM
8GB Geforce 1070
2TB Samsung 970 Evo Plus main - 1TB Evo 860 SSD scratch
Resolve 17 Studio
Offline
User avatar

Drasius Kupstys

  • Posts: 10
  • Joined: Sun Oct 14, 2018 3:24 pm
  • Location: Klaipeda, Lithuania
  • Real Name: Drasius Kupstys

Re: Markers in Fusion

PostSat May 14, 2022 9:51 am

Open "Keyframes" Tab>mouse cursor on timeline>right mouse click>Add Marker.
Or open "Keyframes" Tab>Shift+G
Offline

Kel Philm

  • Posts: 522
  • Joined: Sat Nov 19, 2016 6:21 am

Re: Markers in Fusion

PostSat May 14, 2022 10:54 pm

I only discovered this the other day by accident. Would be great if it was visible on the timeline as well.

Return to Fusion

Who is online

Users browsing this forum: philipbowser and 8 guests