Jump to: Board index » General » Fusion

Change parameters of multiple nodes at the same time

Learn about 3D compositing, animation, broadcast design and VFX workflows.
  • Author
  • Message
Offline
User avatar

wesleykosta

  • Posts: 4
  • Joined: Sat Apr 02, 2022 1:39 am
  • Real Name: Wesley Kosta

Change parameters of multiple nodes at the same time

PostThu Oct 06, 2022 3:30 pm

How do I change several parameters at the same time and place keyframes with just one click? as in the after effects example below:
ImageImage

Enviado de meu M2003J15SC usando o Tapatalk
Offline

GalinMcMahon

  • Posts: 421
  • Joined: Sun Sep 29, 2019 10:14 pm
  • Real Name: Galin McMahon

Re: Change parameters of multiple nodes at the same time

PostThu Oct 06, 2022 6:28 pm

It looks like you're scaling(?) I've barely looked at AE so sorry if I'm off here. If that is the case, you can pipe everything through a transform node. Or you can instance one transform node and any changes you make to it will be made to all instances of it.
Windows 10
i7+-8750 @2.20GHz
32GB optane RAM
8GB Geforce 1070
2TB Samsung 970 Evo Plus main - 1TB Evo 860 SSD scratch
Resolve Studio 18.1
Offline
User avatar

bluetoohfi

  • Posts: 20
  • Joined: Tue Aug 10, 2021 5:12 pm
  • Real Name: Bruno Henrique

Re: Change parameters of multiple nodes at the same time

PostThu Oct 06, 2022 6:32 pm

Natively fusion doesn't do that, but I use batch change parameters for that:

https://www.steakunderwater.com/wesuckl ... ers#p41922
Offline
User avatar

Bryan Ray

  • Posts: 2300
  • Joined: Mon Nov 28, 2016 5:32 am
  • Location: Los Angeles, CA, USA

Re: Change parameters of multiple nodes at the same time

PostThu Oct 06, 2022 8:47 pm

And the Animagus script, available in Reactor, is useful for managing multiple keyframes on a single tool.

Hmmm... perhaps those scripts should be combined. That would be useful
Bryan Ray
http://www.bryanray.name
http://www.sidefx.com
Offline

UserNoah

  • Posts: 415
  • Joined: Fri Oct 04, 2019 3:32 pm
  • Location: Germany
  • Real Name: Noah Hähnel

Re: Change parameters of multiple nodes at the same time

PostFri Oct 07, 2022 2:33 am

I personally like to use the /for commands that are also available through reactor.
With them you can type a short command in the console.
For example:
/for selected set XSize to 2

Return to Fusion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests