Jump to: Board index » General » Fusion

Fullscreen

Learn about 3D compositing, animation, broadcast design and VFX workflows.
  • Author
  • Message
Offline

Dustin Bowser

  • Posts: 478
  • Joined: Thu Jun 11, 2015 4:38 am

Fullscreen

PostFri Jan 03, 2020 11:45 am

I honestly still cannot believe we can't do fullscreen in Fusion 16. Ridiculous.

I'm sitting here trying to composite on location in Morocco on a laptop, looking at my tiny little output, feeling like an idiot.

Fix this guys, this is a ridiculous limitation.
System specs:
Fusion Studio version: 16.2 Build 22
OS: Windows 10 Pro 1909
CPU: AMD Ryzen Threadripper 3960X 24-Core 3.80 GHz
RAM: 128GB DDR4-3000
GPU: NVIDIA GeForce 2080 Ti 11GB x4
Nvidia Driver: 442.19
Online

Frank Engel

  • Posts: 468
  • Joined: Thu May 17, 2018 11:09 pm
  • Real Name: Frank Engel

Re: Fullscreen

PostFri Jan 03, 2020 12:07 pm

if you just mean hiding the menu bar and dock, that works on the Mac version...

if you are looking for a full-screen viewer, you can partially work around that using window/new image view then using "3" (third dot) to send a node to that floating window, which can be maximized and very nearly fill the screen
Last edited by Frank Engel on Fri Jan 03, 2020 12:22 pm, edited 2 times in total.
Offline

Dustin Bowser

  • Posts: 478
  • Joined: Thu Jun 11, 2015 4:38 am

Re: Fullscreen

PostFri Jan 03, 2020 12:11 pm

F4?

Not on PC.
System specs:
Fusion Studio version: 16.2 Build 22
OS: Windows 10 Pro 1909
CPU: AMD Ryzen Threadripper 3960X 24-Core 3.80 GHz
RAM: 128GB DDR4-3000
GPU: NVIDIA GeForce 2080 Ti 11GB x4
Nvidia Driver: 442.19
Online

Frank Engel

  • Posts: 468
  • Joined: Thu May 17, 2018 11:09 pm
  • Real Name: Frank Engel

Re: Fullscreen

PostFri Jan 03, 2020 12:21 pm

Dustin Bowser wrote:F4?

Not on PC.


F4 toggles between one and two viewers for me. Sorry, I misinterpreted what you were requesting - edited my original post.
Offline

Dustin Bowser

  • Posts: 478
  • Joined: Thu Jun 11, 2015 4:38 am

Re: Fullscreen

PostFri Jan 03, 2020 12:23 pm

I'm talking about just the very simple concept of being able to fullscreen the image of a comp.

It's 2020 guys...
System specs:
Fusion Studio version: 16.2 Build 22
OS: Windows 10 Pro 1909
CPU: AMD Ryzen Threadripper 3960X 24-Core 3.80 GHz
RAM: 128GB DDR4-3000
GPU: NVIDIA GeForce 2080 Ti 11GB x4
Nvidia Driver: 442.19
Offline

RCModelReviews

  • Posts: 626
  • Joined: Wed Jun 06, 2018 1:39 am
  • Real Name: Bruce Simpson

Re: Fullscreen

PostFri Jan 03, 2020 7:11 pm

Get a second screen then (at least in Fu9) you can go full-screen on that. I use this feature all the time under Win10
Resolve 15 Studio, Fusion 9 Studio
CPU: i7 8700, OS: Windows 10 (1709) 32GB RAM, GPU: GTX1060/6
I'm refugee from Sony Vegas slicing video for my YouTube channels.
Offline

Dustin Bowser

  • Posts: 478
  • Joined: Thu Jun 11, 2015 4:38 am

Re: Fullscreen

PostFri Jan 03, 2020 7:16 pm

Guess you didn’t read that I’m on location in the desert on a film in Morocco.

It’s a completely ridiculous limitation.
System specs:
Fusion Studio version: 16.2 Build 22
OS: Windows 10 Pro 1909
CPU: AMD Ryzen Threadripper 3960X 24-Core 3.80 GHz
RAM: 128GB DDR4-3000
GPU: NVIDIA GeForce 2080 Ti 11GB x4
Nvidia Driver: 442.19

Return to Fusion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests