Jump to: Board index » General » Fusion

Extrude node

Learn about 3D compositing, animation, broadcast design and VFX workflows.
  • Author
  • Message
Offline

FrancoAve

  • Posts: 9
  • Joined: Thu Mar 26, 2020 11:46 am
  • Real Name: Franco Aversa

Extrude node

PostThu Jan 07, 2021 4:09 pm

Will it be possible in the future to have an extrude node in Fusion?

In the 3D text there is the extrude command, it would be nice to do it
at least with vector shapes.

Thanks very much

Franco
Offline

UserNoah

  • Posts: 171
  • Joined: Fri Oct 04, 2019 3:32 pm
  • Location: Berlin
  • Real Name: Noah Hähnel

Re: Extrude node

PostThu Jan 07, 2021 5:15 pm

There is something like that in the Krokodove plugin. They already copied some parts of Krokodove with the shape nodes so I think chances are good that at some point we see an extrude tool. But until then you could use Krokodove.
Offline

FrancoAve

  • Posts: 9
  • Joined: Thu Mar 26, 2020 11:46 am
  • Real Name: Franco Aversa

Re: Extrude node

PostThu Jan 07, 2021 5:40 pm

Thanks,
I have Davinci Resolve Studio 17 this plug in doesn't seem to work in this version
Offline

Sander de Regt

  • Posts: 2049
  • Joined: Thu Nov 13, 2014 10:09 pm

Re: Extrude node

PostThu Jan 07, 2021 8:28 pm

Have you installed it through Reactor then? I seem to recall that there has been an alpha release of Krokodove that's supposed to work in Resolve as well. And you should also be able to run Fusion Studion/standalone in which Krokodove will work as a workaround should it fail inside of Resolve.
Sander de Regt

ShadowMaker SdR
The Netherlands
Offline
User avatar

Bryan Ray

  • Posts: 1711
  • Joined: Mon Nov 28, 2016 5:32 am
  • Location: Los Angeles, CA, USA

Re: Extrude node

PostSat Jan 09, 2021 9:14 pm

In version 17? I may have missed an announcement, but I didn't think KKD had been recompiled for the new version.
Bryan Ray
http://www.bryanray.name
http://www.musevfx.com
Offline

Sander de Regt

  • Posts: 2049
  • Joined: Thu Nov 13, 2014 10:09 pm

Re: Extrude node

PostSat Jan 09, 2021 9:42 pm

I didn't realize it was necessary to recompile. But you're right that it probably should.
Sander de Regt

ShadowMaker SdR
The Netherlands

Return to Fusion

Who is online

Users browsing this forum: Chris Tempel, Jean-Jacques Dumonceau, sentry66 and 16 guests