Lost multicam audio moving to Resolve 17

Get answers to your questions about color grading, editing and finishing with DaVinci Resolve.
  • Author
  • Message
Offline

pollodelmar

  • Posts: 1
  • Joined: Wed Jun 23, 2021 9:22 pm
  • Real Name: Christopher P Conner

Lost multicam audio moving to Resolve 17

PostWed Jun 23, 2021 9:39 pm

I recently upgraded from Resolve 15-16-17. My multicam clips used in a previous project have no audio. No Waveform, meters not moving, no sound. Checked buses and patches etc without success. Other clips are fine.

One multicam clip is exceptional- it has a waveform and I can hear it. It was made from compound clips (synced with my good audio the hard way). Wide angle shot was synced with good audio, CU angle done the same way, then multicam made from those two compound clips. The others had audio synced and appended each to the wide and CU versions, not compounded.

Is there any way to recover that audio from my multicam clips?
Offline

Peter Chamberlain

Blackmagic Design

  • Posts: 10485
  • Joined: Wed Aug 22, 2012 7:08 am

Re: Lost multicam audio moving to Resolve 17

PostFri Jun 25, 2021 3:00 am

moved to resolve forum
DaVinci Resolve Product Manager
Offline

Jim Simon

  • Posts: 17611
  • Joined: Fri Dec 23, 2016 1:47 am

Re: Lost multicam audio moving to Resolve 17

PostSat Jun 26, 2021 7:40 pm

If you right click the Multicam and Open in Timeline, whatcha got?

Return to DaVinci Resolve

Who is online

Users browsing this forum: Ara Thomassian, BartReynaard, ebkowmag867, hegerber, John Epton, PatAppleson and 99 guests