[R16b4 Bug?] Cut Page Audio Track Naming

Get answers to your questions about color grading, editing and finishing with DaVinci Resolve.
  • Author
  • Message
Offline

Rob Smith

  • Posts: 73
  • Joined: Mon Aug 10, 2015 1:10 am

[R16b4 Bug?] Cut Page Audio Track Naming

PostFri Jun 07, 2019 1:43 am

Resolve_AudioTrackNamingBug.jpg
Resolve_AudioTrackNamingBug.jpg (25.6 KiB) Viewed 138 times


I'm adding audio via the Edit page to track A2 initially as that's the main timing for my project - I then lock the track.

When I cross to the Cut page the audio is displayed in the lower timeline incorrectly on the A1 track.

[see image showing crops of the 2 pages]

- 1080p 60fps timeline
- Audio is 44.1kHz 24bit mono
- Same result if I try a new timeline / project
- R16b4
- Win10 1809
Offline

Jim Simon

  • Posts: 9453
  • Joined: Fri Dec 23, 2016 1:47 am
  • Warnings: 1

Re: [R16b4 Bug?] Cut Page Audio Track Naming

PostFri Jun 07, 2019 2:20 pm

I'm not seeing that here. Both Edit and Cut are properly showing A2.

Studio 16b4
Windows 10 Pro (1809)
Offline

Mark Grgurev

  • Posts: 597
  • Joined: Fri Nov 03, 2017 7:22 am

Re: [R16b4 Bug?] Cut Page Audio Track Naming

PostFri Jun 07, 2019 8:55 pm

The Cut page does a lot of screwy stuff with the audio. I have two mono tracks for an interview I'm editing right now and it treats them as one track.

Return to DaVinci Resolve

Who is online

Users browsing this forum: Ardeus, Baidu [Spider], Carsten Sellberg, Mattias Murhagen, Rick van den Berg and 67 guests