Set EQ 'Q factor' with Mouse + CMD key on the graph

  • Author
  • Message
Offline

studio1492

  • Posts: 407
  • Joined: Fri Oct 26, 2018 6:22 pm
  • Real Name: Fran Navas

Set EQ 'Q factor' with Mouse + CMD key on the graph

PostFri Jul 23, 2021 10:40 am

Like FabFilter Pro Q3 plugin:
- Set Q amplitude value by moving up/down any EQ point up/down while holding CTRL (CMD on Mac) key
- iMac 27" 5K 2019 i9 3.6Ghz 40GB Vega 48 8GB
- MBP 16" 2019 i9 2.3GHz 16GB Radeon Pro 5500M 4GB
- Resolve Studio 17.2.2 @ macOS Catalina 11.5.1
- Mini Panel v1.3.2
- Synology DS218
Offline

Jim Simon

  • Posts: 18401
  • Joined: Fri Dec 23, 2016 1:47 am

Re: Set EQ 'Q factor' with Mouse + CMD key on the graph

PostSat Jul 24, 2021 4:19 pm

I don't say this is a bad idea, but as it doesn't actually add a new ability or solve a common problem, I'm thinking this would never rise to the top of my own Wish List of things BMD spends time on.
Offline

studio1492

  • Posts: 407
  • Joined: Fri Oct 26, 2018 6:22 pm
  • Real Name: Fran Navas

Re: Set EQ 'Q factor' with Mouse + CMD key on the graph

PostSun Jul 25, 2021 8:17 pm

Jim Simon wrote:I don't say this is a bad idea, but as it doesn't actually add a new ability or solve a common problem, I'm thinking this would never rise to the top of my own Wish List of things BMD spends time on.


Is not a new feature, nor solving a problem.
It's about GUI eficiency for the editor during EQ.

I invite you to test Fabfilter Pro Q-3 VST plugin demo to realize how easy is to work with its GUI. https://www.fabfilter.com/products/pro- ... er-plug-in
- iMac 27" 5K 2019 i9 3.6Ghz 40GB Vega 48 8GB
- MBP 16" 2019 i9 2.3GHz 16GB Radeon Pro 5500M 4GB
- Resolve Studio 17.2.2 @ macOS Catalina 11.5.1
- Mini Panel v1.3.2
- Synology DS218

Return to DaVinci Resolve Feature Requests

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 8 guests