Sidechain also on Audio Busses

  • Author
  • Message
Offline

BartReynaard

  • Posts: 155
  • Joined: Thu Jul 08, 2021 8:31 pm
  • Real Name: Bart

Sidechain also on Audio Busses

PostWed Oct 27, 2021 3:35 pm

The side chai with compressor, should be feasible also on audio buses ot only among audio tracks.
Bart
________
Resolve Studio 17.4.2 Build 9 and Fusion Studio 17.4.2 Build 9 on Windows 10 Pro

Prod. Machine: Ryzen 7 64GB 3.54 GHz
Video: Radeon FX590
Monitors: 1 x 3840x1440 widescreen
Audio: Behringer UMC1820
Blackmagic Speed Editor
Online
User avatar

TheBloke

  • Posts: 1726
  • Joined: Sat Nov 02, 2019 11:49 pm
  • Real Name: Tom Jobbins

Re: Sidechain also on Audio BUSes

PostWed Oct 27, 2021 3:54 pm

Yes. But I hope we eventually get full sidechain support, rather than the simplified system we have now.

So like in other DAWs, I wish we could route audio into the sidechain inputs of both the default compressor, and third-party plugins.

For example, I would like to be able to route Track 1 (or Bus 2, or whatever) to the sidechain inputs of a FabFilter Pro-C 2 plugin on track 4.
Resolve Studio 17.4.2 and Fusion Studio 17.4.2 on macOS 11.6.1

Hackintosh:: X299, Intel i9-10980XE, 128GB DDR4, AMD 6900XT 16GB
Monitors: 1 x 3840x2160 & 3 x 1920x1200
Disk: 2TB NVMe + 4TB RAID0 NVMe; NAS: 36TB RAID6
BMD Speed Editor
Offline

BartReynaard

  • Posts: 155
  • Joined: Thu Jul 08, 2021 8:31 pm
  • Real Name: Bart

Re: Sidechain also on Audio BUSes

PostWed Oct 27, 2021 6:23 pm

+27

I will love it
Bart
________
Resolve Studio 17.4.2 Build 9 and Fusion Studio 17.4.2 Build 9 on Windows 10 Pro

Prod. Machine: Ryzen 7 64GB 3.54 GHz
Video: Radeon FX590
Monitors: 1 x 3840x1440 widescreen
Audio: Behringer UMC1820
Blackmagic Speed Editor

Return to DaVinci Resolve Feature Requests

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests