A menu option to select all offline files in the timeline

  • Author
  • Message
Offline

Plotzki

  • Posts: 48
  • Joined: Wed Mar 20, 2013 4:54 pm

A menu option to select all offline files in the timeline

PostFri Aug 07, 2020 2:53 pm

When reconforming big timelines, I loose a lot of time selecting offline clips. I would love to see a function selecting just offline clips.
Adriano Plotzki
www.youtube.com/hashtagsal
Offline

Mel Matsuoka

  • Posts: 825
  • Joined: Wed Aug 22, 2012 9:54 am
  • Location: Honolulu, HI

Re: A menu option to select all offline files in the timelin

PostFri Aug 07, 2020 5:08 pm

Yes please!

Multiple selection of *any* type of clip is actually be something that the Edit Index should allow you to do, and it’s baffling that it doesn’t.


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Resolve Studio 16.2.7.010 / Decklink 4K Extreme (11.6) / MacPro5,1 (macOS 10.14.6, 3.5 Ghz 12-core) / 96GB RAM / Boot: 500GB SSD / COMPUTE+GUI: AMD Radeon VII / ATTO NT11 10GbE / SNS EVO NAS (10GbE)
Offline
User avatar

iddos-l

  • Posts: 440
  • Joined: Sat Mar 30, 2019 7:55 pm
  • Real Name: iddo lahman

Re: A menu option to select all offline files in the timelin

PostFri Aug 07, 2020 6:22 pm

+1


Sent from my iPhone using Tapatalk
Offline

Plotzki

  • Posts: 48
  • Joined: Wed Mar 20, 2013 4:54 pm

Re: A menu option to select all offline files in the timelin

PostFri Aug 14, 2020 7:11 pm

It seems to be simple to implement.
Adriano Plotzki
www.youtube.com/hashtagsal
Offline

benfolts

  • Posts: 104
  • Joined: Mon Oct 07, 2019 11:46 pm
  • Location: Hollywood, California USA
  • Real Name: Ben Folts

Re: A menu option to select all offline files in the timelin

PostFri Aug 14, 2020 9:08 pm

+1!
--DaVinci Resolve Studio (16.2.6.005)
--CentOS Linux 7
--Intel Xeon (r) CPU E5-2698 v4 @ 2.20GHz x 58
--125.8 GiB
--GeForce RTX 2080ti x3 (Driver Version 418.56)
--Gnome Version 3.14.2
Offline

Plotzki

  • Posts: 48
  • Joined: Wed Mar 20, 2013 4:54 pm

Re: A menu option to select all offline files in the timelin

PostFri Aug 21, 2020 4:53 pm

If the selection in the Edit Index window could select clips in timeline as well, it would be solved.
Adriano Plotzki
www.youtube.com/hashtagsal

Return to DaVinci Resolve Feature Requests

Who is online

Users browsing this forum: waltervolpatto and 9 guests