Page 1 of 1

Sidechain also on Audio Busses

PostPosted: Wed Oct 27, 2021 3:35 pm
by BartReynaard
The side chai with compressor, should be feasible also on audio buses ot only among audio tracks.

Re: Sidechain also on Audio BUSes

PostPosted: Wed Oct 27, 2021 3:54 pm
by TheBloke
Yes. But I hope we eventually get full sidechain support, rather than the simplified system we have now.

So like in other DAWs, I wish we could route audio into the sidechain inputs of both the default compressor, and third-party plugins.

For example, I would like to be able to route Track 1 (or Bus 2, or whatever) to the sidechain inputs of a FabFilter Pro-C 2 plugin on track 4.

Re: Sidechain also on Audio BUSes

PostPosted: Wed Oct 27, 2021 6:23 pm
by BartReynaard
+27

I will love it