SuperSource not working properly

Questions about ATEM Switchers, Camera Converter and everything live!
  • Author
  • Message
Offline

dzhoglev

  • Posts: 8
  • Joined: Wed May 17, 2023 4:57 pm
  • Real Name: Stoyan Dzhoglev

SuperSource not working properly

PostWed Dec 06, 2023 5:26 pm

Hello guys.

I would like to get some support in regard to the SuperSource of ATEM Production Studio 4K not working properly.

The can set the background to the source I want.

I can add up to 4 boxes, move them crop them, but they are constantly black. No mater which source I select for each of them.

Any ideas what am I missing? Not doing right.

Thanks


Sent from my iPhone using Tapatalk
Offline

dzhoglev

  • Posts: 8
  • Joined: Wed May 17, 2023 4:57 pm
  • Real Name: Stoyan Dzhoglev

Re: SuperSource not working properly

PostWed Dec 06, 2023 5:29 pm

Here are the settings I use and the result.

Image
Image

Image


Sent from my iPhone using Tapatalk
Offline

dzhoglev

  • Posts: 8
  • Joined: Wed May 17, 2023 4:57 pm
  • Real Name: Stoyan Dzhoglev

Re: SuperSource not working properly

PostSun Dec 10, 2023 8:59 am

Hello ? Is there anyone who can help?


Sent from my iPhone using Tapatalk
Offline

ManchesterV

  • Posts: 278
  • Joined: Sun Mar 29, 2020 3:29 pm
  • Real Name: Gavin Gration

Re: SuperSource not working properly

PostSun Dec 10, 2023 10:21 pm

It’s difficult to know exactly what’s going on from the info provided.

What’s the DSK doing?

Maybe backup your settings then reset the ATEM and try just the supersource settings.

That should help confirm or eliminate a hardware issue.
Offline

dzhoglev

  • Posts: 8
  • Joined: Wed May 17, 2023 4:57 pm
  • Real Name: Stoyan Dzhoglev

Re: SuperSource not working properly

PostMon Dec 11, 2023 4:41 pm

ManchesterV wrote:It’s difficult to know exactly what’s going on from the info provided.

What’s the DSK doing?

Maybe backup your settings then reset the ATEM and try just the supersource settings.

That should help confirm or eliminate a hardware issue.



Thank you very much for the suggestion. :D I will try it and hope that it will clear the issue.

Not sure what you mean by "What’s the DSK doing?"

DSK - Down Stream Key, OK, but what should it be doing..... :roll:

I am very new to the Video and Blackmagic usage and much more into the audio side. So I have gave whatever I thought might be useful. :geek:

Will try and update with more info.

Return to Live Production

Who is online

Users browsing this forum: Videobegin and 25 guests