Can a macro call a macro?

Questions about ATEM Switchers, Camera Converter and everything live!
  • Author
  • Message
Offline

jtownvideo

  • Posts: 1
  • Joined: Fri May 22, 2020 8:20 pm
  • Real Name: Jesse Miller

Can a macro call a macro?

PostFri May 22, 2020 8:28 pm

Hello,

If I want to automate camera switching, for example for a temple that observes the sabbath, can I have a macro that
(2 camera example)
- waits x number of seconds and then executes auto (fades from preset to program)
- waits x number of seconds and then calls this same macro

(3 camera, 3 macro example)
- selects camera n+1 in the preview bus
- waits x seconds, executes auto
- waits x seconds, calls macro (next macro)
Offline

Pavel Lavrov

  • Posts: 705
  • Joined: Wed Dec 19, 2012 5:24 am

Re: Can a macro call a macro?

PostFri May 22, 2020 8:55 pm

Can easily be done with JustMacros...


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Pavel L
Offline

Robert Betzner

  • Posts: 369
  • Joined: Fri Sep 28, 2012 7:54 am
  • Location: Cologne, Germany

Re: Can a macro call a macro?

PostSat May 23, 2020 5:51 am

You can indeed loop a macro. So this is no problem out of the box.

Return to Live Production

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 34 guests