Problem with Hyperdeck studio Mini

Questions about ATEM Switchers, Camera Converter and everything live!
  • Author
  • Message
Offline

bookshoweditor

  • Posts: 2
  • Joined: Tue Sep 10, 2019 1:47 am
  • Real Name: Allen Zhan

Problem with Hyperdeck studio Mini

PostTue Sep 10, 2019 2:05 am

Recently ran into a problem when recording with Hyperdeck Studio Mini.

During recording somehow the red record button start flashing and sometimes it stop record(SD card light off), sometimes it keep recording(SD card light keep on).

After that, whatever I change another SD card or another slot, stop and start record again, the record button still flashing when I hit the record button until I unplug.

I know it means drop frame, but sometimes it just doing fine for all day with some setting. :cry:

My SD card is R 95MB/S W 80MB/S, recording h.264 med. 1080p

Thank you.
Offline

jawsborne

  • Posts: 12
  • Joined: Fri Mar 29, 2019 2:26 am
  • Real Name: Jason Osborne

Re: Problem with Hyperdeck studio Mini

PostFri Sep 13, 2019 7:38 am

maybe update firmware?
Offline

bookshoweditor

  • Posts: 2
  • Joined: Tue Sep 10, 2019 1:47 am
  • Real Name: Allen Zhan

Re: Problem with Hyperdeck studio Mini

PostTue Sep 24, 2019 8:12 am

jawsborne wrote:maybe update firmware?


Update already, not working :cry:
Offline

ValentinS

  • Posts: 1
  • Joined: Tue Sep 24, 2019 9:06 am
  • Real Name: Valentin Sava

Re: Problem with Hyperdeck studio Mini

PostTue Sep 24, 2019 9:12 am

Hi, I have a identically problem with 4 HyperDeck Studio Mini. All mine have the latest update. Do you find a solution ?
Offline

edward_mantle

  • Posts: 128
  • Joined: Fri Jan 05, 2018 4:06 pm

Re: Problem with Hyperdeck studio Mini

PostFri Jan 17, 2020 1:20 pm

Similar issues - and I've seen a lot posted elsewhere saying the same. The common thread seems to be H264.

Return to Live Production

Who is online

Users browsing this forum: David_Anderson, Katstreamer and 29 guests