WB Metadata of 4k

The place for questions about shooting with Blackmagic Cameras.
  • Author
  • Message
Offline

Mohan Lakshman

  • Posts: 34
  • Joined: Wed Mar 19, 2014 6:36 am

WB Metadata of 4k

PostFri Apr 04, 2014 1:13 pm

How do i know WB setting of the 4k footage? Was doing a light test of a new light at our rental house. Thought the camera would save metadata info in the prores file. But there was no info in Resolve too.. So disappointing.. My basic camera 550d shows these metadata more efficiently..
Mohan.L.Rangakahale
DOP, Editor, Colorist
Offline

Mohan Lakshman

  • Posts: 34
  • Joined: Wed Mar 19, 2014 6:36 am

Re: WB Metadata of 4k

PostSat Apr 05, 2014 5:04 pm

anybody??
Mohan.L.Rangakahale
DOP, Editor, Colorist
Offline
User avatar

sean mclennan

  • Posts: 1434
  • Joined: Wed Aug 22, 2012 8:28 pm
  • Location: Toronto, ON

Re: WB Metadata of 4k

PostSun Apr 06, 2014 1:25 am

No, there is a LOT of metadata that BMCC cameras do NOT write in the files they output. So you had better take notes to be safe. That being said, certain file types don't have all the metadata headers you're expecting either. Not entirely sure what is supported in ProRes.

Where's Peter when you need him?
Offline

Kyle Gordon

  • Posts: 405
  • Joined: Thu Dec 26, 2013 4:06 am

Re: WB Metadata of 4k

PostSun Apr 06, 2014 2:15 am

Here's a link to Arri ProRes metadata, so that implies that ProRes has space for it. :)

http://www.arridigital.com/forum/index.php?topic=6326.0
Kyle Gordon
Professional Singer/Composer/Producer and Director/Editor/Colorist
Offline

Mohan Lakshman

  • Posts: 34
  • Joined: Wed Mar 19, 2014 6:36 am

Re: WB Metadata of 4k

PostSun Apr 06, 2014 5:20 am

NYCcomposer wrote:Here's a link to Arri ProRes metadata, so that implies that ProRes has space for it. :)

http://www.arridigital.com/forum/index.php?topic=6326.0


Hope this issue addresses soon..
Mohan.L.Rangakahale
DOP, Editor, Colorist

Return to Cinematography

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 17 guests