Jump to: Board index » General » Fusion

Fusion Render Black Pixel issue

Learn about 3D compositing, animation, broadcast design and VFX workflows.
  • Author
  • Message
Offline

NickKalisz

  • Posts: 4
  • Joined: Sat Feb 29, 2020 5:20 pm
  • Location: Salt Lake City, Utah
  • Real Name: Nick Kalisz

Fusion Render Black Pixel issue

PostTue Jun 30, 2020 3:09 am

Hey so I have a image I finally really like in fusion... but on render I'm getting these really weird black holes and pixels that arn't in the clean rendered image inside of fusion. Any ideas! Been looking around for this but no solutions found.
Attachments
Capturhbkjhe.JPG
What happenes when rendered and exported to .moc or .mp4
Capturhbkjhe.JPG (104.2 KiB) Viewed 177 times
toptop-firstlaunchimage v2.jpg
Image from inside Fusion
toptop-firstlaunchimage v2.jpg (434.89 KiB) Viewed 177 times
// DaVinci Resolve 16
(Microsoft Windows 10 Pro, X299 DESIGNARE EX, NVIDIA 1080ti 11GB, Intel, i9-7900X CPU 10-Cores, 128 GB RAM)
// Black Magic Pocket Cinema 6k
Offline
User avatar

Bryan Ray

  • Posts: 1478
  • Joined: Mon Nov 28, 2016 5:32 am
  • Location: Los Angeles, CA, USA

Re: Fusion Render Black Pixel issue

PostTue Jun 30, 2020 3:36 pm

I wonder if it has something to do with pixel values that are out of range and not getting clamped properly. Try adding a ChangeDepth node to convert to int8 prior to export. That will ensure that Fusion is handling the bit depth change, and that the clipping happens correctly. Also, make sure you don't have any unusual alpha values in those areas. If there are pixels with 0 alpha, and something is premultiplying for some reason prior to export, that could also account for it.
Bryan Ray
http://www.bryanray.name
http://www.musevfx.com

Return to Fusion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests