Lost multicam audio moving to Resolve 17

Get answers to your questions about color grading, editing and finishing with DaVinci Resolve.
  • Author
  • Message
Offline

pollodelmar

  • Posts: 2
  • Joined: Wed Jun 23, 2021 9:22 pm
  • Real Name: Christopher P Conner

Lost multicam audio moving to Resolve 17

PostWed Jun 23, 2021 9:39 pm

I recently upgraded from Resolve 15-16-17. My multicam clips used in a previous project have no audio. No Waveform, meters not moving, no sound. Checked buses and patches etc without success. Other clips are fine.

One multicam clip is exceptional- it has a waveform and I can hear it. It was made from compound clips (synced with my good audio the hard way). Wide angle shot was synced with good audio, CU angle done the same way, then multicam made from those two compound clips. The others had audio synced and appended each to the wide and CU versions, not compounded.

Is there any way to recover that audio from my multicam clips?
Offline

Peter Chamberlain

Blackmagic Design

  • Posts: 11303
  • Joined: Wed Aug 22, 2012 7:08 am

Re: Lost multicam audio moving to Resolve 17

PostFri Jun 25, 2021 3:00 am

moved to resolve forum
DaVinci Resolve Product Manager
Offline

Jim Simon

  • Posts: 18401
  • Joined: Fri Dec 23, 2016 1:47 am

Re: Lost multicam audio moving to Resolve 17

PostSat Jun 26, 2021 7:40 pm

If you right click the Multicam and Open in Timeline, whatcha got?
Offline

pollodelmar

  • Posts: 2
  • Joined: Wed Jun 23, 2021 9:22 pm
  • Real Name: Christopher P Conner

Re: Lost multicam audio moving to Resolve 17

PostSun Nov 14, 2021 5:24 pm

It shows no audio wave form in the 2 audio tracks (angles).
Offline

tatrapikao

  • Posts: 17
  • Joined: Wed Sep 23, 2020 1:55 pm
  • Real Name: Heinz Meier

Re: Lost multicam audio moving to Resolve 17

PostWed Nov 17, 2021 6:18 pm

17.14 killed my whole Multicam. Had no Clips in it after upgrade. Had to downgrade and open an old Backup.
Linux - Xubuntu 20.04.03 - liquorix Kernel - DRS 17.4.2 - Project Server
Ryzen 3700X - 32GB DDR4 - 2* GTX1070 - RME HDSP
URSA Broadcast / Studio Camera 4K Pro / micro Studio Camera / Lumix G85
Offline

tatrapikao

  • Posts: 17
  • Joined: Wed Sep 23, 2020 1:55 pm
  • Real Name: Heinz Meier

Re: Lost multicam audio moving to Resolve 17

PostFri Nov 19, 2021 9:33 pm

same thing in 17.14.1 - am i the only one experiencing this?
Linux - Xubuntu 20.04.03 - liquorix Kernel - DRS 17.4.2 - Project Server
Ryzen 3700X - 32GB DDR4 - 2* GTX1070 - RME HDSP
URSA Broadcast / Studio Camera 4K Pro / micro Studio Camera / Lumix G85
Offline

tatrapikao

  • Posts: 17
  • Joined: Wed Sep 23, 2020 1:55 pm
  • Real Name: Heinz Meier

Re: Lost multicam audio moving to Resolve 17

PostSat Dec 04, 2021 1:26 pm

After upgrading Resolve Projektserver to 17.4.1 I can now open my Projekts in Davinci 17.4.2 without anything dissapearing.
Linux - Xubuntu 20.04.03 - liquorix Kernel - DRS 17.4.2 - Project Server
Ryzen 3700X - 32GB DDR4 - 2* GTX1070 - RME HDSP
URSA Broadcast / Studio Camera 4K Pro / micro Studio Camera / Lumix G85

Return to DaVinci Resolve

Who is online

Users browsing this forum: alex.starbuck, chbkoiklp457, crtkecnkl659, Google [Bot], panos_mts, stesin, Y.Tamiya and 61 guests