Playback viewers doesn't work issue

  • Author
  • Message
Offline
User avatar

Danas_Anis

  • Posts: 36
  • Joined: Wed Aug 22, 2012 9:08 am

Playback viewers doesn't work issue

PostFri Jun 14, 2019 11:52 am

Hello,

So I managed to make Resolve work for the most part, just came a cross a strange issue when playback viewers doesn;t work, they are black. Sometimes Resolves blink the videos but no real playback. See the video in the link below.
Just a side note, this happens with Nvidia and Cuda, Open CL show things but is completely unusable, Resolve freees after 5 seconds. Don't know what is up with Open CL stuff but it seems Nvidia is sabotaging things.
I am using Nvidia 430.26 driver. Should I downgrade the driver? Looks like Davinci Resolve doesn;t like Nvidia driver. Although other software that I use is fine...

Kind regards,

Danas
www.danas-imaging.com
Offline

ionaudiovisual

  • Posts: 1
  • Joined: Fri Jun 14, 2019 1:42 pm
  • Real Name: Ali Diwan

Re: Playback viewers doesn't work issue

PostFri Jun 14, 2019 2:14 pm

having the same problem using nvidia web driver 387.10.10.10.40.128 OS 10.13.6 High Sierra
Offline
User avatar

Danas_Anis

  • Posts: 36
  • Joined: Wed Aug 22, 2012 9:08 am

Re: Playback viewers doesn't work issue

PostFri Jun 14, 2019 5:20 pm

ionaudiovisual wrote:having the same problem using nvidia web driver 387.10.10.10.40.128 OS 10.13.6 High Sierra

So it appears to be problem on both Linux and mac OS 10.13.6 High Sierra? :!:
Kind regards,

Danas
www.danas-imaging.com
Offline
User avatar

Danas_Anis

  • Posts: 36
  • Joined: Wed Aug 22, 2012 9:08 am

Re: Playback viewers doesn't work issue

PostFri Jun 14, 2019 8:25 pm

I suppose the problem is in Nvidia driver 430 in my case, downgraded to 418 series and I have the viewers working.
Kind regards,

Danas
www.danas-imaging.com

Return to DaVinci Resolve 16 BETA

Who is online

Users browsing this forum: Kerry Garrison, roger.magnusson and 9 guests