Fusion composition could not be processed

Get answers to your questions about color grading, editing and finishing with DaVinci Resolve.
  • Author
  • Message
Offline

NikkiBee

  • Posts: 2
  • Joined: Sat May 09, 2020 12:47 pm
  • Real Name: Nicola Blackmore

Re: Fusion composition could not be processed

PostSat May 16, 2020 11:27 am

David Marr wrote:Hi,
Right now I'm running DR Studio 16.1.1. and had the problem that DR couldn't render a Fusion Clip.
I found a solution that worked for my project but is a bit brute.

Go to Preference<User<Ui and uncheck the "Stop renders when a frame or clip cannot be processed".

After doing this DR was able to render the project. Also all effects etc. were visible and no frame was dropped. Nontheless if somebody knows it better or why this is a bad Idea, please feel free to lecture me.

I hope I helped somebody.



You did thanks, I'd tried a new project, new timeline, taking off some of the graphics... but this trick worked. :) I'm on 16.1.2.026 on an HP Omen laptop with Nvidia GPU
Offline

herein2020

  • Posts: 23
  • Joined: Sun Mar 22, 2020 7:14 pm
  • Real Name: Stanley James

Re: Fusion composition could not be processed

PostMon May 18, 2020 5:28 pm

I just had this problem today in version 16.2.1.017 Studio. I created a very simple opening Fusion Composition and added a built in 3D title and now the project won't render.

I will probably use the preferences workaround but I don't understand how such simple Fusion compositions could break it like this.
Software: Windows 10 1909, DR 16.2.1.017 Studio
Hardware: HP Z4, Core i9 14 Cores@3.10GHz, 64GB of RAM, GTX 980 Ti, NVME OS Drive, NVME RAID Array, SSD Cache Drive, 100TB Archive Storage
Typical Media: 4K@60FPS 8 Bit Long GOP, 4K 30FPS 8 bit Long GOP
Offline

mgmorton2002

  • Posts: 3
  • Joined: Thu May 28, 2020 10:42 pm
  • Real Name: Michael Morton

Re: Fusion composition could not be processed

PostThu May 28, 2020 10:46 pm

I have been using Davinci for weeks with no problems what so ever, worked great every time. however tonight trying to do some basic fusion (only 5 Nodes) and getting GPU error 79 EVERYTIME. I have closed, restarted programme, restarted PC nothing is working :cry:
Previous

Return to DaVinci Resolve

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 66 guests